Σε ύφεση η φωτιά στη Νότια Κέρκυρα

Σε ύφεση η φωτιά στη Νότια Κέρκυρα Facebook Twitter
Φωτό αρχείου: ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στη Νότια Κέρκυρα, στις περιοχή Αργυράδες, κοντά στο Χαλκούνα.

 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιόνιων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, η φωτιά που εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, κατάφερε να τυλίξει στις φλόγες της περίπου είκοσι στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

 

Στον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν και από αέρος τέσσερα αεροσκάφη, δύο τύπου καναντέρ και δύο τύπου πετζετέλ.

 

Στο σημείο παραμένουν τέσσερις υδροφόρες, τρία οχήματα του δήμου και δώδεκα πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τους δυνατούς ανέμους για να κατασβήσουν τη φωτιά.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM