Βρετανία: Μετά το Brexit, θα είμαστε εκτός των ορίων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Βρετανία: Μετά το Brexit, θα είμαστε εκτός των ορίων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Facebook Twitter
0

Η Βρετανία είναι αντίθετη με τη βούληση της ΕΕ σχετικά με την αρμοδιότητα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη ρύθμιση των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών που θα ζουν στη χώρα μετά το Brexit, σύμφωνα με δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού, Ντέιβιντ Ντέιβις.


"Θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις..., όπως για την αρμοδιότητα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους πολίτες της ΕΕ που θα ζουν στην Βρετανία, μετά την αποχώρησή μας. Έχουμε την επιχειρηματολογία μας. Η απλή αλήθεια είναι ότι φεύγουμε και θα είμαστε εκτός των ορίων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου," δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβις.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM