Τουρκία: Συλλήψεις 803 υπόπτων για σχέσεις με το κίνημα Γκιουλέν

Τουρκία: Συλλήψεις 803 υπόπτων για σχέσεις με το κίνημα Γκιουλέν Facebook Twitter
0

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν και κρατούν περισσότερους από 800 ανθρώπους, «ύποπτους για σχέσεις» με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, όπως ανακοίνωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των τελευταίων μηνών κατά του δικτύου Γκιουλέν, στο οποίο η Άγκυρα επιρρίπτει την ευθύνη για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.


Οι αρχές ασφαλείας δηλώνουν ότι εντάλματα συλλήψεως έχουν εκδοθεί για 1.000 ανθρώπους συνολικά, αλλά συνελήφθησαν 803 σε αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 81 τουρκικές επαρχίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM