Eπίσκεψη στην Αμφίπολη θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής

Eπίσκεψη στην Αμφίπολη θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής Facebook Twitter
1

Την Αμφίπολη Σερρών και τον Τύμβο Καστά αναμένεται να επισκεφθεί το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον εξάδελφο του, βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα.

 

Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί τα Οχυρά Ρούπελ και αργότερα θα μεταβεί στην Πρώτη Σερρών, στη γενέτειρα της οικογένειας.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε συνάντηση χθες στο γραφείο με τη Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, συζητήθηκε μεταξύ άλλων,  η πρόσπάθεια του Πάνου Καμμένου να προσεταιριστεί τον Καραμανλισμό και να φανεί ως εκπρόσωπός του. Κατά τα δημοσιεύματα διαφώνησε με τις κινήσεις Καμμένου, στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Ο "Βηματοδότης" πάντως γράφει ότι όταν η κ. Μπακογιάννη έθεσε το θέμα, ο κ. Καραμανλής της είπε "Ο Καμμένος βρίσκει και τα κάνει Ντόρα μου", υπονοώντας ότι από το κόμμα δεν στηρίζουν το έργο του.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλως τον "ηγετη" μας!Καλως τον επομενο "εθναρχη" μας !Μας ελειψες Κωστα μου !Αντιλμβανομαι καλα οτι ο στοχος σου παραμενει αμεταβλητος.Η καταρριψη,δηλαδη,του ρεκορ του μακαριτη του θειου σου ,ητοι η θριαμβευτικη εθναρχικη επανοδος στην πολιτικη σκηνη μετα απο ενεδεκα χρονια απολυτου σιωπης !Εσυ εισαι ακομη μονον στα οκτω !Ομως μην αποθαρρυνεσαι.Τρια,μονον,χρονακια απομενουν.Και οι συνθηκες για μια νεα εθνικη καταστροφη η οποια θα 'ενεργοποιησει'την επανοδο σου,ως ειθισται,ειναι ηδη ωριμες και ωριμαζουν ολο και περισσοτερο.Λιγη ακομη υπομονη ,λοιπον.Εμεις την εχουμε.Και θα σε περιμενουμε.Με "δαφνες ανα χειρας" !