Εννέα συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ποσειδώνος

Εννέα συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ποσειδώνος Facebook Twitter
0


Σε εννέα συλλήψεις, συνολικά, προχώρησε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Φλοίσβου. Οι συλληφθέντες, που είναι ηλικίας από 21 έως 28 ετών, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.


Οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν την παραλιακή σε «πεδίο μάχης», με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες, κοντάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έκαψαν ένα δίκυκλο. Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ λόγω των επεισοδίων είχε κλείσει η παραλιακή λεωφόρος. Οι οπαδοί, που επέβαιναν σε μηχανές, πήγαιναν στο κλειστό της Γλυφάδας για τον αγώνα βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού.


Σημειώνεται, ότι στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος από βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, ξύλινα και μεταλλικά κοντάρια, κράνη, καθώς και δεκαπέντε μοτοσικλέτες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM