Ραντεβού στο Μαξίμου την Τετάρτη δίνει η ΠΟΕΔΗΝ

Ραντεβού στο Μαξίμου την Τετάρτη δίνει η ΠΟΕΔΗΝ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη η ΠΟΕΔΗΝ, ζητώντας ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς παρήλθε η προθεσμία μέσα στην οποία η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι αυτό το ραντεβού θα γίνει.


Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει σε ανακοίνωση της, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ότι συμπληρώθηκαν και δύο χρόνια «ψεύτικες εξαγγελίες για χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ» και προειδοποιεί ότι θα επιβάλει το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oλλανδικό μουσείο επανεξετάζει τον δανεισμό έργων στις ΗΠΑ εν μέσω «διώξεων» της τέχνης από τον Τραμπ

Διεθνή / Oλλανδικό μουσείο επανεξετάζει τον δανεισμό έργων στις ΗΠΑ εν μέσω «διώξεων» της τέχνης από τον Τραμπ

Το Mauritshuis στη Χάγη ζητά εγγυήσεις για την ασφάλεια των έργων τέχνης, εν μέσω αβεβαιότητας λόγω των πολιτικών παρεμβάσεων και της συρρίκνωσης της χρηματοδότησης στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM