Έτοιμος για διαπραγματεύσεις δηλώσει ο Άσαντ

Έτοιμος για διαπραγματεύσεις δηλώσει ο Άσαντ Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ δηλώνει έτοιμος να διαπραγματευτεί “οτιδήποτε” στις προτεινόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες του Καζακστάν, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ της Συρίας. Ο  Άσαντ δήλωσε ότι το βασικό ερώτημα γύρω από τις ειρηνευτικές συνομιλίες στο Καζακστάν είναι "ποιος θα εκπροσωπήσει την άλλη πλευρά. Ακόμη δεν γνωρίζουμε," τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

Παράλληλα, δήλωσε ότι “οι τρομοκράτες ελέγχουν” την κύρια πηγή νερού στη Δαμασκό, ενώ είναι καθήκον του στρατού να επανακτήσει τον έλεγχό της, σύμφωνα με δηλώσεις του Άσαντ σε Γάλλους δημοσιογράφους που δημοσιοποίησαν κρατικά ΜΜΕ.

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM