Να τι συμβαίνει όταν εκατομμύρια Κινέζοι γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά με εκδρομή

Να τι συμβαίνει όταν εκατομμύρια Κινέζοι γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά με εκδρομή Facebook Twitter
0

O αριθμός των Κινέζων που ταξίδεψαν στις διακοπές της πρωτοχρονιάς διπλασιάσθηκε από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Έκθεση του δημοφιλούς διαδικτυακού ταξιδιωτικού Οργανισμού Lvmama έδειξε ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου, από τις 31 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, ο αριθμός των Κινέζων που ταξίδεψαν στο εξωτερικό ήταν αυξημένος κατά 2,47 φορές σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό.

Η Ταϊλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία ήταν μεταξύ των δημοφιλών προορισμών, σύμφωνα με την έκθεση.
Περίπου 120 εκατομμύρια ήταν τα ταξίδια που έγιναν εντός της Κίνας, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Ο τουριστικός κλάδος της Κίνας είχε έσοδα 67,0 δισ. γιουάν (περίπου 9,8 δισ. δολάρια) κατά τη διάρκεια του τριημέρου, σύμφωνα με τον Οργανισμό.

Περίπου 112 εκατομμύρια ταξίδια ήταν μικρών αποστάσεων, λόγω του περιορισμένου χρόνου, σημείωσε ο Οργανισμός, προσθέτοντας ότι πιο δημοφιλή ήταν τα ταξίδια στις αγροτικές και ημιαστικές περιοχές.

Drone κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από το κυκλοφοριακό χάος που προκλήθηκε στην επιστροφή των εκδρομέων στο Πεκίνο και την επαρχία Χεμπέι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM