Ακόμα ένας δισεκατομμυριούχος στην ομάδα του Τραμπ

Ακόμα ένας δισεκατομμυριούχος στην ομάδα του Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο δισεκατομμυριούχος αμερικανός επενδυτής Καρλ Άικαν θα διοριστεί ειδικός σύμβουλος του προέδρου σε ρυθμιστικά θέματα, είπε χθες η ομάδα μετάβασης στην εξουσία του νεοεκλεγέντος προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

 

Ο Άικαν, ο οποίος έχει επενδύσει σε μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών που συμπεριλαμβάνει αεροπορικές εταιρείες και καζίνο, και ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που υποστήριξαν σθεναρά την υποψηφιότητα του Τραμπ για την προεδρία, δεν θα δεχθεί πληρωμή για το ρόλο του, είπε στο πρακτορείο Reuters ένα μέλος της ομάδας του Τραμπ.

 

Μεταξύ άλλων, ο Άικαν αναμένεται να παίξει βασικό ρόλο στην επιλογή του επόμενου προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) των ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal νωρίτερα χθες, η οποία επικαλέστηκε άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM