Ρωσία: Ο στρατός του Ασαντ πήρε τη μισή από την έκταση που κατείχαν οι αντάρτες στο Χαλέπι

Ρωσία: Ο στρατός του Ασαντ πήρε τη μισή από την έκταση που κατείχαν οι αντάρτες στο Χαλέπι Facebook Twitter
0

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, πως ο συριακός στρατός σημείωσε μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες 24 ώρες και άλλαξε δραματικά την κατάσταση επί του πεδίου.

 

"Στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, χάρη σε πολύ καλά προετοιμασμένες και προσεκτικές ενέργειες, οι σύροι στρατιώτες κατάφεραν να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση", δήλωσε ο υποστράτηγος Ίγκορ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

 

"Στην πράξη το ήμισυ της περιοχής που κατείχαν οι αντάρτες τα τελευταία χρόνια στο ανατολικό τμήμα του Χαλεπίου έχει απελευθερωθεί πλήρως", είπε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM