Bαρύ πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το θάνατο δύο φοιτητών του

Bαρύ πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το θάνατο δύο φοιτητών του Facebook Twitter
0

Βαρύ πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης σκόρπισε ο θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα, το πρωί στο Ρέθυμνο, δύο νέων, φοιτητών του ιδρύματος.

 

Ένας 22χρονος από την Κόρινθο και μία η 21χρονη από την Αθήνα, πρόσθεσαν το όνομά τους στη μακάβρια λίστα των νεκρών από τροχαία στην Κρήτη, που από την αρχή του χρόνου έφτασαν τους 62.

 

«H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης συμμετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας Διονυσίου Δαμάσκου και της φοιτήτριας του Τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Χριστίνας Ραφαήλιας Χάνη και εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Τα τροχαία, δυστυχέστατα, διαρκώς αυξάνονται, µε αποτέλεσμα καθημερινά να θρηνούμε θύµατα, μεταξύ των οποίων συχνά, νέους ανθρώπους. Σήμερα, η πανεπιστημιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουµε τα παιδιά µας, το µέλλον αυτού του τόπου, και να µεριµνήσουµε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πρυτανείας που υπογράφει ο πρύτανης, Οδυσσέας Ζώρας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM
Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM