Ακυρώνεται η ομιλία Ομπάμα στην Πνύκα για λόγους ασφαλείας

Ακυρώνεται η ομιλία Ομπάμα στην Πνύκα για λόγους ασφαλείας Facebook Twitter
0

Ακυρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανοιχτή ομιλία του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Πνύκα, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο άλλο χώρο.

Η απόφαση για την ακύρωση της ομιλίας ελήφθη για λόγους ασφαλείας, καθώς η αμερικανική πλευρά ζήτησε αναθεώρηση των μέτρων προστασίας του Αμερικανού προέδρου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM