ΗΠΑ: Θρίλερ η αναμέτρηση σε πολιτείες-κλειδιά

ΗΠΑ: Θρίλερ η αναμέτρηση σε πολιτείες-κλειδιά Facebook Twitter
0

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ κατά 6%, μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Monmouth που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, την παραμονή των προεδρικών εκλογών.

 

Στην έρευνα συμμετείχαν 802 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι και βάσει των αποτελεσμάτων της το 50% τάσσεται υπέρ της Κλίντον ενώ το 44% υποστηρίζει τον Τραμπ, με ένα περιθώριο λάθους στο ±3,6%, επισημαίνει το πανεπιστήμιο σε μια ανακοίνωση.

 

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση του πανεπιστημίου, που δημοσιεύτηκε την 17η Οκτωβρίου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών προηγούνταν κατά 12% του μεγιστάνα.

 

Την ίδια ώρα η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος διατηρεί μια πολύ μικρή διαφορά έναντι του δισεκατομμυριούχου στις πολιτείες κλειδιά της Φλόριντας και της Βόρειας Καρολίνας, καταδεικνύει μια νέα δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Quinnipiac.

 

«(Η διαφορά) στα αποτελέσματα των πιθανών ψηφοφόρων στην Φλόριντα και τη Βόρεια Καρολίνα, δύο πολιτείες που θεωρούνται κρίσιμης σημασίας για την τελική έκβαση είναι πολύ μικρή» για να αναδείξει τον τελικό νικητή, σημειώνεται στο δελτίο τύπου που διανεμήθηκε μαζί με τη δημοσκόπηση.

 

Στην Φλόριντα, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται με ποσοστό 46% έναντι 45% του Τραμπ, εντός του περιθωρίου του στατιστικού λάθους (±3,3%).

 

Στη βόρεια Καρολίνα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει προβάδισμα 2% έναντι του δισεκατομμυριούχου, με 47% έναντι 45%, επίσης εντός του ορίου στατιστικού σφάλματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Διεθνή / Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Η Ρωσία φέρεται να ζήτησε από την Τουρκία να επαναγοράσει τους S-400, καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις λόγω αυξημένης ζήτησης - Πώς η πρόταση επηρεάζει τις σχέσεις Άγκυρας με ΝΑΤΟ και ΗΠΑ και τι σημαίνει για τα F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
«Ερντογάν παραιτήσου»: Εντυπωσιακή διαδήλωση του CHP στην Άγκυρα εν μέσω του πογκρόμ κατά των κεμαλικών

Διεθνή / «Ερντογάν παραιτήσου»: Εντυπωσιακή διαδήλωση του CHP στην Άγκυρα εν μέσω του πογκρόμ κατά των κεμαλικών

Μεγάλη διαδήλωση 50.000 ατόμων στην Άγκυρα ενάντια στη δικαστική απόφαση που απειλεί την ηγεσία του CHP - Ο Οζγκιούρ Οζέλ κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» και επιτίθεται στην κυβέρνηση Ερντογάν
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Στο Ισραήλ ο Ρουμπιο - Η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης στην ατζέντα

Διεθνή / Στο Ισραήλ ο Ρουμπιο - Η προσάρτηση της Δυτικής Όχθης στην ατζέντα

Ο Ρούμπιο έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί σε κατ' ιδίαν συζητήσεις ότι η αμερικανική διοίκηση δεν θα αντιταχθεί στην προσάρτηση αυτή - Αξιωματούχοι επισημαίνουν όμως τον κίνδυνο να διαταραχθούν οι Συμφωνιες του Αβραάμ
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ο δήμαρχος του Σικάγου ζητεί τη διεξαγωγή έρευνας για τον θάνατο μετανάστη που πυροβολήθηκε από πράκτορα της ICE

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο δήμαρχος του Σικάγου ζητεί τη διεξαγωγή έρευνας για τον θάνατο μετανάστη που πυροβολήθηκε από πράκτορα της ICE

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, ο Βιγιέγας Γκονζάλες αντιστάθηκε σε έλεγχο και «οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον των αστυνομικών»
LIFO NEWSROOM