Συνεχείς καυστικοί σχολιασμοί του Ομπάμα για τον Ντόναλντ Τραμπ στον Jimmy Kimmel

Συνεχείς καυστικοί σχολιασμοί του Ομπάμα για τον Ντόναλντ Τραμπ στον Jimmy Kimmel Facebook Twitter
Marcus Yam / Los Angeles Times
0

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει καυστικά χθες τον Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός, για την εκτεταμένη χρήση κι εκμετάλλευση του Twitter, στο πλαίσιο διεξαγωγής της προεκλογικής του εκστρατείας.

 

Έτσι, ο Αμερικανός πρόεδρος δε δίστασε να διαβάσει μία σειρά από αναρτήσεις με ειδικό νόημα, που έχει κάνει ο Τραμπ στο Twitter, κατά τη χθεσινοβραδινή εκπομπή “Jimmy Kimmel Live,” στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

 

“Ο πρόεδρος Ομπάμα θα πέσει ως ίσως ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ,” είχε γράψει ο Τραμπ στο Twitter, ενώ ο Ομπάμα σχολίασε: “Τουλάχιστον θα πέσω ως πρόεδρος.”

 

Από την πλευρά του, ο Κίμελ αστειεύτηκε ότι ο Ομπάμα “έπρεπε να εξοικονομήσει χρόνο από την προσπάθειά του, να “στήσει” τις εκλογές,” προκειμένου να εμφανιστεί στο αναφερόμενο σόου, υπαινιγμός του παρουσιαστή που είχε ως στόχο τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τον τελευταίο καιρό υποστηρίζει ότι οι αμερικανικές εκλογές είναι “στημένες.”

 

Ο Ομπάμα δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει κι αυτό το αστείο, περιγράφοντας πώς ο κωμικός Μπιλ Μάρεϊ τον είχε νικήσει σ΄' ένα διαγωνισμό που έγινε στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου για το ποιος θα τοποθετούσε περισσότερα μπαλάκια του γκολφ μέσα σ' ένα ποτήρι. Επρόκειτο για πρόσφατη επίσκεψη του αναφερόμενου κωμικού στο Λευκό Οίκο, προκειμένου να προωθηθεί το σχέδιο για τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ, που είναι γνωστό ως “Obamacare.”

 

“Νικούσε συνεχώς,” είπε ο Ομπάμα αναφερόμενος στον Μάρεϊ, για να συμπληρώσει: “Ίσως το ποτήρι να ήταν στημένο!”

 

Ο Κίμελ από την πλευρά του ρώτησε τον Ομπάμα, “Έχεις ποτέ γελάσει,” παρακολουθώντας τον Τραμπ στην τηλεόραση; “Τις περισσότερες φορές,” απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος.

 

Ο Ομπάμα αποκάλυψε επίσης ότι δέχτηκε κλήσεις στο ειδικό τηλέφωνο ανάγκης που διαθέτει τρεις ή τέσσερις φορές μέσα στη νύχτα, στη διάρκεια της θητείας του στο Λευκό Οίκο, προκειμένου να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις, Μεταξύ αυτών, το 2011, όταν το τσουνάμι έπληξε την Ιαπωνία.

 

Ωστόσο, τόνισε ότι δεν αγγίζει το κινητό του κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, κάνοντας έναν άλλο σαφή υπαινιγμό για τις συνήθειες του προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. “Δεν κάνω αναρτήσεις στο Twitter στις τρεις το πρωί για τους ανθρώπους που με προσβάλλουν,” δήλωσε με έμφαση ο Ομπάμα.

 

O Aμερικανός Πρόεδρος δεν δίστασε να διαβάσει σχόλια που έχουν γραφτεί για αυτόν στο Twitter.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Διεθνή / Νεπάλ: «Βγήκαμε με σαγιονάρες και πιτζάμες μέσα στο δάσος» λέει η Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που είναι εγκλωβισμένη στη χώρα

Η αθλήτρια βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, όταν βγήκε στο μπαλκόνι και είδε να σπάνε αυτοκίνητα με φτυάρια και να πετάνε γκαζάκια
LIFO NEWSROOM
Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Διεθνή / Χάος στη Γαλλία: Πάνω από 200 συλλήψεις και φωτιές στο Παρίσι - Τι είναι το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα»

Πάνω από 200 συλλήψεις στο Παρίσι, φωτιές, μπλοκαρισμένοι δρόμοι και σιδηρόδρομοι, καθώς οι πολίτες ξεσηκώνονται κατά του Μακρόν μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Διεθνή / Τουρκία: Έτοιμος για επιστροφή ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου - Κρίση τους κεμαλιστές

Ο Κιλιτσντάρογλου ενδέχεται να αναλάβει τον έλεγχο του CHP μετά την κρίση με τις εκλογές του 2023, ενώ η νυν διοίκηση και τα ΜΜΕ προκαλούν ένταση και αναστάτωση ενόψει της ακρόασης στις 15 Σεπτεμβρίου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Διεθνή / Η Ρωσία τεστάρει τα όρια του ΝΑΤΟ στην Πολωνία: Πρωτοφανές συμβάν με συμμαχικά μαχητικά να καταρρίπτουν ρωσικά drone

Η Πολωνία ενεργοποίησε το Άρθρο 4 του ΝΑΤΟ μετά την παραβίαση του εναέριου χώρου της από 19 ρωσικά drones. Διεθνής κατακραυγή, φόβοι για κλιμάκωση και ενίσχυση της ανατολικής πτέρυγας της Συμμαχίας.
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Είναι ακόμα το ίδιο άτομο παρά την απομάκρυνση από τη βασιλική ζωή, λένε πηγές

Ο 40χρονος βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στη Βρετανία και πραγματοποιεί επισκέψεις στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που εξακολουθεί να στηρίζει από τότε που αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Διεθνή / Ο Τραμπ ζητά από την ΕΕ δασμούς 100% σε Ινδία και Κίνα για να πιεστεί ο Πούτιν να τερματίσει τον πόλεμο

Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου έρχεται στον απόηχο της συνόδου κορυφής στην Κίνα, όπου Πούτιν, Σι Τζινπίνγκ και Ναρέντρα Μόντι εμφανίστηκαν με κοινό μέτωπο απέναντι στη Δύση
LIFO NEWSROOM