Πανεκπαιδευτικο συλλαλητήριο από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στις 25 Οκτωβρίου

Πανεκπαιδευτικο συλλαλητήριο από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στις 25 Οκτωβρίου Facebook Twitter
0

Στην πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και συλλαλητηρίου θα προχωρήσουν την ερχόμενη Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, στις 6μμ, καθηγητές και δάσκαλοι, στα Προπύλαια του πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ διαμαρτύρονται, όπως αναφέρουν, για την υποβάθμιση της ποιότητας του δημόσιου σχολείου. «Εβδομάδα δράσης των δύο Ομοσπονδιών για την ανάδειξη των προβλημάτων της εκπαίδευσης και της υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου» χαρακτηρίζει την ερχόμενη εβδομάδα η ΟΛΜΕ, ενώ η ΔΟΕ καλεί όλους τους δασκάλους και τους γονείς των μαθητών να συμμετέχουν στη συγκέντρωση. «Η υπόθεση της υπεράσπισης - στήριξης του δημόσιου σχολείου, πρέπει να γίνει υπόθεση όλης της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

 

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των καθηγητών στο συλλαλητήριο, το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε 3ωρη στάση εργασίας για τα απογευματινά και εσπερινά σχολεία (από 5μμ έως 8μμ).

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM