Συνεδριάζει εκτάκτως το βράδυ το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Β. Κορέα

Συνεδριάζει εκτάκτως το βράδυ το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Β. Κορέα Facebook Twitter
0

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα συγκληθεί κεκλεισμένων των θυρών σήμερα το βράδυ (22.00 ώρα Ελλάδας) για να συζητήσει την πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, δήλωσαν διπλωμάτες, έπειτα από αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

 

Η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε σήμερα την πέμπτη και ισχυρότερη πυρηνική δοκιμή της και ανακοίνωσε ότι είναι δυνατή πλέον η τοποθέτηση πυρηνικών κεφαλών σε βαλλιστικούς πυραύλους.

 

Υπενθυμίζεται ότι έντονη υπήρξε η αντίδραση των ΗΠΑ σε αυτή την δοκιμή που ήταν τόσο ισχυρή ώστε προκάλεσε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 Ρίχτερ. Ο Μπάρακ Ομπάμα προειδοποίησε το καθεστώς ότι θα αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ επέστρεψε στον «μαγικό κόσμο» των δισεκατομμυριούχων

Διεθνή / Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ επέστρεψε στον «μαγικό κόσμο» των δισεκατομμυριούχων

Ανεξαρτήτως της αμφιλεγόμενης παρουσίας της στα social media και των τρανσφοβικών της απόψεων, η διάσημη συγγραφέας είναι και πάλι στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αγνοεί τον Μήνα Υπερηφάνειας και ανακηρύσσει τον Ιούνιο ως «Μήνα του Title IX»

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αγνοεί τον Μήνα Υπερηφάνειας και ανακηρύσσει τον Ιούνιο ως «Μήνα του Title IX»

Η ιδεολογικά υποκινούμενη παρερμηνεία του Τραμπ για το Title IX επικεντρώνεται σε μια στενή, δυαδική άποψη για το φύλο, η οποία αποκλείει την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+ μαθητών και φοιτητών
LIFO NEWSROOM