Ρίο: Ο πιτσιρικάς Τζόζεφ Σκούλινγκ που νίκησε το ίνδαλμά του

Ρίο: Ο πιτσιρικάς Τζόζεφ Σκούλινγκ που νίκησε το ίνδαλμά του Facebook Twitter
0

Μπορεί ο Μάικλ Φελπς να ηττήθηκε στην κούρσα των 100μ. πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και να κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ωστόσο ο Αμερικανός μπορεί να αισθάνεται ηθικός νικητής.

Ο πρώτος της κούρσας, Τζόζεφ Σκούλινγκ δεν είναι άγνωστος στον Φελπς, καθώς κατά μία έννοια υπήρξε η αιτία για να ασχοληθεί ο Σκούλινγκ με την κολύμβηση.

Ο Σκούλινγκ από τη Σιγκαπούρη είχε ίνδαλμα τον Αμερικανό και μάλιστα οχτώ χρόνια πριν ο 14χρονος τότε Σκούλινγκ είχε φωτογραφηθεί με τον Φελπς στην Σιγκαπούρη όταν ο δεύτερος είχε βρεθεί εκεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Τότε, ο Φελπς του είχε δώσει αρκετές συμβουλές και ο πιτσιρικάς Σκούλινγκ όπως φάνηκε τις ακολούθησε.

Ρίο: Ο πιτσιρικάς Τζόζεφ Σκούλινγκ που νίκησε το ίνδαλμά του Facebook Twitter

«Φίλε αυτό είναι τρελό, είναι ασύλληπτο, δεν ξέρω πως να αισθανθώ αυτή τη στιγμή» είπε ο Σκούλινγκ στον Φελπς λίγο μετά το τέλος της κούρσας στο Ρίο, όπως αποκαλύπτει ο Guardian. Τότε, ο Αμερικανός σταρ της κολύμβησης του χαμογέλασε και του απάντησε: «Ξέρω».

«Ο Μάικλ είναι ο λόγος που θέλω να γίνω ο καλύτερος» σχολίασε στον Guardian ο Σκούλινγκ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM
Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM