ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Wikileaks: Kαταγγέλουν κυβερνοεπίθεση πριν τις πολύκροτες αποκαλύψεις για τον Ερντογάν

Wikileaks: Kαταγγέλουν κυβερνοεπίθεση πριν τις πολύκροτες αποκαλύψεις για τον Ερντογάν Facebook Twitter
0

Ο ιστότοπος WikiLeaks ανακοίνωσε χθες πως σχεδιάζει να δώσει στη δημοσιότητα εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα για τη δομή της πολιτικής εξουσίας στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη χώρα. Η είδηση προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και πολλά σενάρια, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η πολυαναμενόμενη διαρροή.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από τα Wikileaks, για αυτό ευθύνονται κυβερνοεπιθέσεις που σκοπό έχοπυν να εμποδίσουν την πολύκροτη δημοσίευση.

Τα Wikileaks καταγγέλουν πως χάκερς πραγματοποίησαν μαζικές επιθέσεις, επιχειρώντας να εμποδίσουν την αποκάλυψη των εγγράφων αυτών.

 

«Δεν είμαστε σίγουροι για την προέλευση της επίθεσης. Η χρονική στιγμή δείχνει την τουρκική κυβέρνηση και τους συμμάχους της» αναφέρεται στο Τwitter στο οποίο σημειώνουν πως θα το ξεπεράσουν και η δημοσιοποίηση θα γίνει.

 

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM