Σήμερα η μεγάλη μάχη Κλίντον-Σάντερς

Σήμερα η μεγάλη μάχη Κλίντον-Σάντερς Facebook Twitter
0

Η πιο κρίσιμη μάχη δίνεται σήμερα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, καθώς Κλίντον και Σάντερς θα βρεθούν αντιμέτωποι στην Καλιφόρνια και σε αρκετές ακόμη πολιτείες. Στην τελευταία αυτή «Σούπερ Τρίτη», η Χίλαρι Κλίντον χρειάζεται λιγότερους από 30 συνέδρους για να «κλειδώσει» το χρίσμα ενώ ο αντίπαλός της Μπέρνι Σάντερς ποντάρει στην μεγάλη πολιτεία της Καλιφόρνια, με λίγες όμως τις πιθανότητες να μπορέσει να αλλάξει κάτι.  

Ο Μπέρνι Σάντερς,  δήλωσε ότι θα εργαστεί προκειμένου ν' αλλάξει την εκλογική προτίμηση των υπερεκλεκτόρων του κόμματος, μέχρι τη διεξαγωγή του κεντρικού συνεδρίου των Δημοκρατικών, τον Ιούλιο. Παράλληλα, τόνισε ότι τα ΜΜΕ έκαναν λάθος, επιμένοντας να καταμετρήσουν τους υπερεκλέκτορες στο συνολικό αριθμό των εκλεκτόρων της Χίλαρι Κλίντον.

Οι δηλώσεις αυτές, του Σάντερς έγιναν μετά τη γνωστοποίηση του αριθμού των 2.383 εκλεκτόρων που εξασφαλίσει η Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου να επιλεγεί για το προεδρικό χρίσμα του κόμματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM