Ρόδος: Kαταγγελία τουριστών πως πλήρωσαν 300 ευρώ για ένα ψάρι ημέρας, μια σαλάτα και μια μπύρα

Ρόδος: Kαταγγελία τουριστών πως πλήρωσαν 300 ευρώ για ένα ψάρι ημέρας, μια σαλάτα και μια μπύρα Facebook Twitter
6

To ποσό των 300 ευρώ πλήρωσε σε ένα εστιατόριο μια οικογένεια τουριστών που επισκέφθηκε τη Ρόδο. Σύμφωνα με το δελτίο του STAR και τον τουριστικό πράκτορα που δέχτηκε την καταγγελία, η οικογένεια γευμάτισε σε ταβέρνα στην Μεσαιωνική Πόλη και παρήγγειλε ένα ψάρι, μια σαλάτα και μια μπύρα. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το ψάρι προτάθηκε από τους εστιάτορες ως το πιάτο ημέρας και δεν αναφέρθηκε η τιμή.

Ωστόσο ο πράκτορας αναφέρει πως τα περιστατικά είναι πολλά και έχουν θύματα κυρίως τουρίστες που κάνουν μονοήμερες επισκέψεις. Αν οι τουρίστες κάνουν μήνυση, τότε κάνουν και οι επιχειρηματίες και ακολουθεί το αυτόφωρο το οποίο όμως μπορεί να καταστρέψει το πρόγραμμα των διακοπών και για αυτό αποφεύγεται.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM