No.1

O Nτόναλντ Τραμπ τα βάζει τώρα με την Amazon

O Nτόναλντ Τραμπ τα βάζει τώρα με την Amazon Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, επιτέθηκε στην Amazon.com, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα στον κόσμο, καταλογίζοντας σε αυτή, “πρόβλημα υγιούς ανταγωνισμού,” στη διάρκεια συνέντευξης του, στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο Τραμπ υποστήριξε παράλληλα, ότι ο Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon και ιδιοκτήτης της εφημερίδας “The Washington Post,” χρησιμοποιεί την εφημερίδα προκειμένου να επηρεάζει πολιτικούς στην αμερικανική πρωτεύουσα, αλλά και για να βοηθά την εταιρία του, σε ζητήματα φορολογίας.

“Η εφημερίδα είναι ιδιοκτησίας του Τζεφ Μπέζος, που τη χρησιμοποιεί ως παιχνίδι, ενώ ελέγχει και την Amazon, για την οποία εξασφαλίζει ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση. Χρησιμοποιεί την Washington Post για την ενίσχυση της επιρροής του, ώστε οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον να μη φορολογούν την Amazon, όσο θα έπρεπε κανονικά,” δήλωσε ο Τραμπ για να συνεχίσει: “Χρησιμοποιεί την Washington Post... για πολιτικές σκοπιμόητες, προκειμένου να εξασφαλίζει μικρότερη φορολογία, αλλά και για λόγους εμπορικού μονοπωλίου,” τόνισε.

“Νομίζει ότι θα τον κυνηγήσω για τις πρακτικές που ακολουθεί κι επειδή έχει πρόβλημα υγιούς ανταγωνισμού, επειδή μέσω της Amazon ελέγχει μεγάλο ποσοστό της εμπορικής διακίνησης,” εξήγησε ο Τραμπ.

Η Amazon δεν απάντησε άμεσα στις δηλώσεις του Τραμπ.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM