Επεκτείνεται για ένα 24ωρο η εκεχειρία στη Συρία

Επεκτείνεται για ένα 24ωρο η εκεχειρία στη Συρία Facebook Twitter
0

Ο συριακός στρατός επιβεβαίωσε σήμερα την πληροφορία που ήθελε την εφαρμογή της προσωρινής εκεχειρίας να έχει επεκταθεί για ένα ακόμη 24ωρο, στις περιοχές γύρω από τη Δαμασκό όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA που επικαλείται το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα, έγινε γνωστό ότι η προσωρινή εκεχειρία τηρείται σε μεγάλο ποσοστό στη Λαττάκεια, αλλά και τις περιοχές γύρω από τη Δαμασκό .

Παράλληλα, αναφέρει ότι η εφαρμογή της εκεχειρίας επεκτάθηκε χρονικά για ακόμη ένα 24ωρο στις περιοχές γύρω από τη Δαμασκό.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ σημειώνει τέλος, ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις προκειμένου να συμπεριληφθεί και το πολύπαθο Χαλέπι, στην εφαρμογή της προσωρινής εκεχειρίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM