Nέα κτηνωδία: To Iσλαμικό Κράτος κατέψυξε 45 μαχητές του επειδή λιποτάκτησαν

Nέα κτηνωδία: To Iσλαμικό Κράτος κατέψυξε 45 μαχητές του επειδή λιποτάκτησαν Facebook Twitter
0

Νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών που έκλεισαν 45 μαχητές τους μέσα σε ψυγείο και τους άφησαν επί 24 ώρες να παγώνουν μέχρι που πέθαναν, επειδή λιποτάκτησαν βλέποντας τα κυβερνητικά στρατεύματα του Ιράκ να πλησιάζουν. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Express, που επικαλείται το ιρακινό ειδησεογραφικό δίκτυο «Al Sumaria News», η νέα βάναυση τιμωρία έλαβε χώρα στη Moσούλη, μέσα σε ψυγεία των ιατροδικαστών.

Στη συνέχεια οι τζιχαντιστές σκόρπισαν τα πτώματα σε διάφορα σημεία των δρόμων της πόλης, μαζί με ένα προειδοποιητικό σημείωμα για το τι θα συμβεί σε όποιον τολμήσει να λιποτακτήσει στο μέλλον.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ISIS χρησιμοποιεί φρικιαστικές μεθόδους για να τιμωρήσει όσους το πολεμούν ή δεν συμφωνούν μαζί του, ωστόσο το τελευταίο περιστατικό έρχεται μετά τις φήμες ότι η οργάνωση είναι στα πρόθυρα της διάσπασης, ανάμεσα σε εκείνους που θέλουν να ιδρύσουν χαλιφάτο και εκείνους που θεωρούν ότι μοναδικός σκοπός τους πρέπει να είναι η τιμωρία της Δύσης με φονικές επιθέσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM