Τα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ δεν θα τον ψηφίσουν στις εκλογές

Τα παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ δεν θα τον ψηφίσουν στις εκλογές Facebook Twitter
1

O υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι τα δύο από τα παιδιά του νιώθουν ενοχές καθώς δεν πρόλαβαν την προθεσμία που είχε οριστεί για να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν τον πατέρα τους την επόμενη εβδομάδα στις προκριματικές εκλογές της Νέας Υόρκης.


Ο Έρικ Τραμπ, 32 ετών και η Ιβάνκα Τραμπ, 34 ετών, το δεύτερο και τρίτο κατά σειρά παιδί του μεγιστάνα στήριξαν ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα τους, ωστόσο και οι δύο δεν κατάφεραν να εγγραφούν εγκαίρως στους καταλόγους του κόμματος κι επομένως δεν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 19ης Απριλίου στη Νέα Υόρκη.


Σε μια συνέντευξη από το τηλέφωνο στην εκπομπή "Fox & Friends", ο Τραμπ αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να τιμωρήσει τον Έρικ και την Ιβάνκα για το σφάλμα τους. «Θα τους κόψω το χαρτζιλίκι» είπε γελώντας ο δισεκατομμυριούχος από τη Νέα Υόρκη. «Δεν γνώριζαν τους κανονισμούς» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σήμερα στο Fox News. «Νιώθουν πολλές, πολλές ενοχές». «Ωστόσο, δεν τρέχει τίποτα. Το κατανοώ».


Σύμφωνα με τα μητρώα της Εφορευτικής Επιτροπής της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ο Έρικ και η Ιβάνκα είναι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι που όμως δεν έχουν «δηλωθεί σε κάποιο κόμμα», μετέδωσε το ABC News.


Για τους ήδη εγγεγραμμένους ψηφοφόρους το δικαίωμα να επιλέξουν το κόμμα στους εκλογικούς καταλόγους του οποίου θα δηλωθούν, του Ρεπουμπλικανικού ή του Δημοκρατικού, έληγε στις αρχές Οκτωβρίου και συγκεκριμένα την 9η Οκτωβρίου του 2015. Η διορία για τους νέους ψηφοφόρους ήταν η 25η Μαρτίου. Δεν έχει καταστεί γνωστό εάν η κόρη του Τίφανι, που επίσης έχει δικαίωμα ψήφου, πρόλαβε εγκαίρως να εγγραφεί στους καταλόγους των Ρεπουμπλικανών.


Οι δηλώσεις του μεγιστάνα προκάλεσαν σωρεία επικρίσεων στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter όπου κάποιοι χρήστες επισήμαναν ότι η παράλειψη των παιδιών του Τραμπ εγείρει εκ νέου αμφιβολίες εάν ο υποψήφιος είναι ένας αληθινός Ρεπουμπλικάνος. Κατά το παρελθόν άλλωστε ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριζε το δικαίωμα στην άμβλωση και είχε κάνει δωρεές στο Δημοκρατικό Κόμμα και σε πολιτικούς του όπως η νυν αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η BP έκανε τη μεγαλύτερη ανακάλυψη πετρελαίου και φυσικού αερίου των τελευταίων 25 ετών

Διεθνή / Η BP έκανε τη μεγαλύτερη ανακάλυψη πετρελαίου και φυσικού αερίου των τελευταίων 25 ετών

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει περισσότερες δοκιμές για το κοίτασμα που εντόπισε στα ανοιχτά της Βραζιλίας, καθώς συνεχίζει τη στροφή της από τις ανανεώσιμες πηγές στα ορυκτά καύσιμα
LIFO NEWSROOM
Ακυρώθηκε η πτήση σας; Δύο ιστοσελίδες θα σας βοηθήσουν να πάρετε πίσω τα χρήματά σας άμεσα και εύκολα

Διεθνή / Ακυρώθηκε η πτήση σας; Οι δύο ιστοσελίδες που σας εγγυώνται άμεση και εύκολη επιστροφή χρημάτων

Και οι δύο εταιρείες δεσμεύτηκαν να εξηγούν με σαφήνεια τα δικαιώματα των επιβατών σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επαναδρομολόγησης ή πλήρους επιστροφής χρημάτων
LIFO NEWSROOM
«Με παρέσυραν τα fake news»: Μητέρα πήγε τον 11χρονο γιο της σε ταραχές μετά το Σάουθπορτ και το μετάνιωσε πικρά

Διεθνή / «Με παρέσυραν τα fake news»: Μητέρα πήγε τον 11χρονο γιο της σε ταραχές μετά το Σάουθπορτ και το μετάνιωσε πικρά

Η παραπληροφόρηση, οι ρατσιστικές αφηγήσεις και οι υποκινούμενες θεωρίες συνωμοσίας είχαν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα σε πολλές βρετανικές πόλεις μετά τον φόνο τριών κοριτσιών στο Σάουθπορτ, γεγονός που κάποιοι συνδύασαν ψευδώς με το μεταναστευτικό
LIFO NEWSROOM
Ο Χάρι διαψεύδει ότι «έδωσε γροθιά στη μύτη» του πρίγκιπα Άντριου σε οικογενειακή συγκέντρωση

Διεθνή / Ο Χάρι διαψεύδει ότι «έδωσε γροθιά στη μύτη» του πρίγκιπα Άντριου σε οικογενειακή συγκέντρωση

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να «νίκησε» τον Άντριου, ο οποίος έμεινε με ματωμένη μύτη πριν ο καβγάς διακοπεί από παριστάμενους, σύμφωνα με νέα «βασιλική» βιογραφία 
LIFO NEWSROOM
Η πείνα σκοτώνει στη Γάζα: Δεκάδες νεκροί ενώ αναζητούσαν τροφή

Διεθνή / Η πείνα σκοτώνει στη Γάζα: Δεκάδες νεκροί ενώ αναζητούσαν τροφή

27 νεκροί σε διανομή τροφίμων, 6 νεκροί από υποσιτισμό - Οργή για την επίσκεψη Ισραηλινού υπουργού στο τέμενος αλ-Άκσα - Συνολικά 119 νεκροί από ισραηλινούς πυροβολισμούς και επιδρομές το τελευταίο 24ωρο - 550 πρώην αξιωματούχοι του στρατού ζητούν κατάπαυση πυρός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια