Ο Ai WeiWei κουρεύεται στο υπαίθριο μπαρμπέρικο των προσφύγων της Ειδομένης

Ο Ai WeiWei κουρεύεται στο υπαίθριο μπαρμπέρικο των προσφύγων της Ειδομένης Facebook Twitter
6

Στον καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη πέρασε τις τελευταίες 10 μέρες ο γνωστός Κινέζος καλλιτέχνης Ai WeiWei, προκειμένου να δηλώσει τη συμπαράσταση τους στους χιλιάδες ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι, ελπίζοντας να ανοίξουν τα σύνορα.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος σύμφωνα με σημερινό ποστ του στα social media φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα, είχε γίνει αντικείμενο συζητήσεων την περασμένη εβδομάδα χάρη στο συμβολικό δρώμενο με το πιάνο που διοργάνωσε στην Ειδομένη.

Λίγο πριν φύγει, προχώρησε σε μια ακόμη συμβολική κίνηση: "Χρειαζόμουν κούρεμα. Και προφανώς αυτή η κίνηση είναι συμβολική. Όλα όσα κάνουμε είναι συμβολικά. Για μένα αυτό σημαίνει πως άφησα τα μαλλιά μου για πάντα σε αυτή τη γη και πως δεν θα τα ξαναέχω ποτέ πίσω." δήλωσε ο Ai WeiWei στο γαλλικό πρακτορείο όσο κουρευόταν στο υπαίθριο μπαρμπέρικο των προσφύγων στον καταυλισμό.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM
Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Μεσα σε ένα χρόνο φτάσαμε να είμαστε η χώρα που η Τζολί ερχεται για την ανθρωπιστική κρίση και κινέζος ακτιβιστής κάνει παρασταση μέσα στη χώρα μας. Νοιώθω ΤΕΤΟΙΑ περηφάνια που δεν περιγράφεται!Πολύ καλύτερα τα πράγματα από τότε που η Τζολί ερχόταν για διακοπές και οι κινέζοι για υπογραφες με τους προδότες τους Σαμαροβενιζέλους..Ευχαριστούμε Αλέξη!
<<Λίγο πριν φύγει, προχώρησε σε μια ακόμη συμβολική κίνηση: "Χρειαζόμουν κούρεμα. Και προφανώς αυτή η κίνηση είναι συμβολική. Όλα όσα κάνουμε είναι συμβολικά. Για μένα αυτό σημαίνει πως άφησα τα μαλλιά μου για πάντα σε αυτή τη γη και πως δεν θα τα ξαναέχω ποτέ πίσω." >>---------------------------------------------Λίγο πριν φύγει, προχώρησε σε μια ακόμη συμβολική κίνηση: "Με πόναγε η κοιλιά μου.Έπρεπε να πάω στην τουαλέτα.Και προφανώς αυτή η κίνηση είναι συμβολική. Όλα όσα κάνουμε είναι συμβολικά. Για μένα αυτό σημαίνει πως άφησα τα κόπρανα μου για πάντα σε αυτή τη γη και πως δεν θα τα ξαναέχω ποτέ πίσω."