ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Κοινή στάση στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών αποφάσισαν Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

Κοινή στάση στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών αποφάσισαν Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν να τηρήσουν κοινή στάση για τη διεξαγωγή του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Με πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη, μόλις ολοκληρώθηκαν οι χαιρετισμοί τους στο Συνέδριο του Ποταμιού, οι τρεις αρχηγοί συμφώνησαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον χρόνο διεξαγωγής του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Εκτίμησαν ότι η σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το προσφυγικό θα πρέπει να γίνει σύντομα κι όχι τη τελευταία στιγμή πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.

Κοινός στόχος θα πρέπει να είναι, συμφώνησαν, η χάραξη μιας εθνικής γραμμής για να αντιμετωπισθεί το μείζον ζήτημα των προσφύγων που τείνει να πάρει διαστάσεις εθνικού ζητήματος.

1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
O μπαμπάς και δάσκαλος Σημίτης έδωσε γραμμή και οι μαθητές και παιδιά ακούνε πειθήνια.Και πως να μην ακούσουν ... είναι πολλά τα γραμμάτια και για τους τρεις!ΥΓ: Ο Βασίλης το μυρίστηκε και έφυγε νωρίς ... γάτα με πέταλα!