Πατέρας στην Κίνα φυλάκισε σε κλουβί στην αυλή του σπιτιού τον σχιζοφρενή γιο του

Πατέρας στην Κίνα φυλάκισε σε κλουβί στην αυλή του σπιτιού τον σχιζοφρενή γιο του Facebook Twitter
1
Πατέρας στην Κίνα φυλάκισε σε κλουβί στην αυλή του σπιτιού τον σχιζοφρενή γιο του Facebook Twitter

Κλειδωμένος σε ένα κλουβί στην αυλή του πατρικού σπιτιού του βρέθηκε ένα 26χρονος άνδρας στην πόλη Xianyang, της κινεζικής επαρχίας Shaanxi. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας του, απελπισμένος με την κατάστασή του κι επειδή δεν έβρισκε άλλη λύση μετά και την επιδείνωση της σχιζοφρένειας του γιου του, έφτιαξε ένα κλουβί για να τον βάλει μέσα.

Ο νεαρός, με το επίθετο Zhang, βρίσκεται κλειδωμένος από τον περασμένο Ιούνιο και παραμένει στο κλουβί και τώρα που είναι χειμώνας. Τον ανακάλυψαν τα μέσα ενημέρωσης μετά τις επανειλημμένες του κραυγές για βοήθεια, καθώς φώναζε να πάει κάποιος να τον απελευθερώσει από το κλουβί.

Ο 60χρονος πατέρας του Zhang Zhide λέει πως ο γιος του υπήρξε πολύ ντροπαλός και συνεσταλμένος, μεγαλώνοντας. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν εντελώς όταν τον γελοιοποίησαν οι συμμαθητές του επειδή δεν κατάφερε να περάσει την τετάρτη τάξη. Τότε ήταν και που άρχισε να αποφεύγει να πηγαίνει στο σχολείο. "Περιπλανιόταν συχνά από δω κι από κει κι έκλεβε τα πράγματα άλλων ανθρώπων, δημιουργούσε προβλήματα" λέει ο πατέρας του, συμπληρώνοντας πως επίσης πήγαινε σε ντόπιους και ζητούσε λεφτά.

Πατέρας στην Κίνα φυλάκισε σε κλουβί στην αυλή του σπιτιού τον σχιζοφρενή γιο του Facebook Twitter

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, αυτή η συμπεριφορά ήταν και που θορύβησε τον πατέρα του που άρχισε να υποπτεύεται πως γιος του ίσως πάσχει από κάποια νοητική ασθένεια και αποφάσισε να τον πάει σε γιατρό. Ο 24χρονος διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια.

Ο Zhang Zhide λέει πως έφτιαξε το κλουβί σαν ύστατη λύση, καθώς αναφέρει πως είχε δοκιμάσει τα πάντα για να τον κάνει καλά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Λέει πως δοκίμασαν διάφορες θεραπείες, μεταξύ των οποίων και ο βελονισμός, αλλά δεν είδαν καμία βελτίωση. Τονίζει πως έχουν σχεδόν χρεοκοπήσει από τις πολλές επισκέψεις που έχουν κάνει στα νοσοκομεία εξαιτίας του 24χρονου.

Πατέρας στην Κίνα φυλάκισε σε κλουβί στην αυλή του σπιτιού τον σχιζοφρενή γιο του Facebook Twitter

Οι τοπικές αρχές στο παρελθόν είχαν προσφερθεί να βοηθήσουν στη θεραπεία του νεαρού, ωστόσο ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτική παρέμβαση λόγω του ότι έχει τρομερή φοβία με τις βελόνες και τα νοσοκομεία. Παλιότερα, είχε καταφέρει να δραπετεύσει, οπότε ζήτησε λεφτά από αγνώστους κι αγόρασε έναν αναπτήρα, με τον οποίο επιχείρησε να κάψει το σπίτι του.

Ο πατέρας του απευθύνει τώρα έκκληση μέσω των media για βοήθεια και ζητά κάποιον να βρει τρόπο να θεραπευτεί ο γιος του. "Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει να βρούμε τρόπο να τον θεραπεύσω και μετά να μάθει μια τέχνη, για να επιβιώσει όταν θα πεθάνω" λέει ο Zhang Zhide.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM
Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Διεθνή / Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Μία ενδεχόμενη απόλυση του Τζερόμ Πάουελ από τον Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει «δραματικό σοκ» στις αγορές, να οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη και να δοκιμάσει τα όρια της ανεξαρτησίας της Fed
LIFO NEWSROOM
Τι γλυκαίνει την Coca-Cola στις ΗΠΑ; Η ανάρτηση Τραμπ και η διπλωματική απάντηση της εταιρείας

Διεθνή / Τι γλυκαίνει την Coca-Cola στις ΗΠΑ; Η ανάρτηση Τραμπ και η διπλωματική απάντηση της εταιρείας

Η εταιρεία φέρεται να χρησιμοποιεί σιρόπι καλαμποκιού, το οποίο ο Τραμπ ζητά να αντικατασταθεί με «φυσική» ζάχαρη, στο πλαίσιο της καμπάνιας της κυβέρνησής του για μια «υγιέστερη» Αμερική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια