No.1

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών"

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter
0

Κανένας αγοραστής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του σπιτιού του κατά συρροήν δολοφόνου  «Buffalo Bill», στο βραβευμένο με Όσκαρ θρίλερ «Η Σιωπή των Αμνών».

Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που βρίσκεται στην Πενσιλβάνια, μείωσαν κατά 50 χιλιάδες δολάρια την τιμή προκειμένου να δελεάσουν περισσότερο τυχόν ενδιαφερόμενους, μετά την αποτυχία να βρεθεί αγοραστής με την προηγούμενη τιμή που ήταν 300 χιλιάδες δολάρια.

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter

 Ο Scott και η Barbara Lloyd  έβαλαν το τριώροφο αρχοντικό του 19ου αιώνα προς πώληση, το καλοκαίρι και μείωσαν την τιμή τον περασμένο μήνα. Η αγγελία για την πώληση μπήκε στην ιστοσελίδα realtor.com, στην οποία κάνουν πάντως κλικ περισσότεροι δημοσιογράφοι από τους υποψήφιους αγοραστές.

Το φουαγιέ και η τραπεζαρία του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν  για να γυριστούν σκηνές για τη σιωπή των Αμνών, αλλά όχι και το υπόγειο που δεν είναι το μπουντρούμι όπου γυρίστηκαν οι σκληρές σκηνές της ταινίας.

Kανείς δεν θέλει να αγοράσει το σπίτι από τη "Σιωπή των αμνών" Facebook Twitter

Η Σιωπή των Αμνών είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με  272 εκατομμύρια εισπράξεις  σε όλο τον κόσμο και με πέντε βραβεία Όσκαρ.

Η οικογένεια Lloyds, στην οποία ανήκει το ακίνητο από το 1976, ελπίζει ότι τώρα με τη μείωση της τιμής θα διώξει την κατάρα του Χάνιμπαλ Λέκτερ.  

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

Διεθνή / Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για «εκστρατεία παραπληροφόρησης» ενόψει των αυριανών συνομιλιών στη Γενεύη

Εκπρόσωποι των δύο χωρών θα συναντηθούν αύριο στη Γενεύη - Ο Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία δεν θα διστάσει να επιτεθεί στο Ιράν
THE LIFO TEAM
Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM