White horse

White horse Facebook Twitter
Jessica 6
0

OH JESSICA! Την Πέμπτη (22/09), στο Koo Koo στο Γκάζι, λάιβ των Jessica 6, της μπάντας που φτιάχτηκε από πρώην μέλη των Hercules & Love Affair (οι οποίοι έπαιξαν στην Αθήνα ακριβώς μια εβδομάδα πριν!) κι έκανε τεράστια επιτυχία το καλοκαίρι με το single «White Ηorse». Frontwoman η τρανσέξουαλ Nomi Ruiz (ίσως μερικοί τη θυμούνται και από την εμφάνισή της με τους Hercules στο Ejekt πριν από μερικά χρόνια). Ανοίγουν οι D:Tek και Tareq.

WITH THE LIGHTS OUT. Στο ΤΩΡΑ Κ44, την Πέμπτη (22/09), λάιβ των Πατρινών Monovine, που τώρα που κλείσαμε και 20 χρόνια απ’ την κυκλοφορία του «Nevermind» των Nirvana, το grunge τους μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ, την Παρασκευή (23/09) ο Sunshine Pedro κι ο DJ Stevie ξυπνούν αναμνήσεις απ’ το Cariocas Beach Bar σ’ ένα back 2 back session, κάπου ανάμεσα στο techno του Detroit και τον ήχο του σήμερα, την Κυριακή (25/09) U Create Bazaar με συμμετοχή τριάντα καλλιτεχνών και DJ sets από Vadjo jo, Freak - A - holic anonymous, Moggi, Spilios palov (palov & mishkin), Playmo Bill. Την Τρίτη (27/09) o MC Yinka κι οι Urbanix επιστρέφουν για να γιορτάσουν τα τριακοστά γενέθλια του πρώτου και την Τετάρτη (28/09) «παραδοσιακά» οι Wedding Singers με τρομερές διασκευές σε γνωστά κομμάτια.

SURE IT DOES. Στο SIX D.O.G.S, την Παρασκευή (23/09), νέο πάρτι Yid!!Sid!! με καλεσμένο τον Maxxi Soundsystem (Kojak, Nervous NY), έναν απ’ τους πιο «φρέσκους» DJs και παραγωγούς και απ’ τους πιο in demand remixers αυτήν τη στιγμή, με κορυφαία ίσως τα remix του στους Hercules & Love Affair και στους 2 Bears. Ανοίγουν οι Bad Spencer και Henry Fool και κλείνει ο BODJ σ’ ένα after hours set μέχρι το ξημέρωμα. Το Σάββατο (24/09) νέο BPitch Control Label Night με καλεσμένους τον Thomas Muller και τους Dance Disorder (με το χιτ «My Time» από την Eskimo Recordings), και φυσικά τον «δικό» μας Mr. Statik.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ. Την Παρασκευή (23/09) Techno Crusade πάρτι στο Second Skin με τους Modular Expansion, release

party για την κυκλοφορία του άλμπουμ «Erevos Aenaon» των Ελλήνων symphonic metaller Meden Agan με την Ινώ Μέη στα decks του Mo Better, και ο κ. Κ. λάιβ στο Koo Koo. Το Σάββατο (24/09), στο Bios το πρώτο πάρτι της φετινής σεζόν με το εκρηκτικό δίδυμο

Mammy Hot Daddy Cool και τον Jacky Murda, επίσης πρώτο Katsarola party στο Skullbar με τους Requiem και Mc Ahmed Ali να παίζουν jungle, amen, breaks και rave, Bleepfit presents Searching fot the Lost Feeling πάρτι στο Almodobar με τους Arion, Paul Smith, Neutron, Utek στα decks. Τέλος, την Κυριακή (25/09) οι Diminuita Swing Trio λάιβ στο Tiki.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM