Summer Βeats

Summer Βeats Facebook Twitter
Phunk Sinatra
0

ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ. Στο ΤΩΡΑ Κ44, την Πέμπτη (07/07), λάιβ των Lexicon Project (ελληνόφωνη κιθαριστική ποπ), την Παρασκευή (08/07) τρίτο Night Riders με τους Sugahspank!, Phunk Sinatra και Monachus, ενώ το Σάββατο (09/07) το φοιτητικό περιοδικό «Καλειδοσκόπιο» γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του μ’ ένα μεγάλο πάρτι. Την Κυριακή (10/07) λάιβ των The 7 Frogs (indie/brit pop) για την παρουσίαση του νέου τους EP, την Τρίτη (12/07) λάιβ του Gaultier, του Ελληνογάλλου μουσικού που φέτος ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του 48 Hour Music Project κι έχει επιρροές από Jeff Buckley, Coldplay και Eddie Vedder, και την Τετάρτη (13/07) η Joanna Drigo θα παρουσιάσει ζωντανά το ντεμπούτο άλμπουμ της «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα».

ART ATTACK. Την Πέμπτη (07/07) λάιβ των Dark Rags (μέλη γνωστών ελληνικών συγκροτημάτων, όπως οι Dustbowl, Teddy Boys From The Crypt, Velvoids και Lipstick Traces μ’ ένα καταπληκτικό ντεμπούτο EP, με τίτλο «Drunken Angel») και των Nasty Beach (ωμό, αγνό ροκ-εν-ρολ από τρία κορίτσια). Το Σάββατο (09/07) οι Minor Project μαζι με τους Citizens ανεβαίνουν στη σκηνή των «Σκύλων», ενώ από την Τρίτη (12/07) και μέχρι την Πέμπτη (14/07) διοργανώνεται το 4o ARTogether Festival, το οποίο θα περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικών, ζωγραφικής, κοσμημάτων, κατασκευών, συγγραφικών, ποιητικών, στιχουργικών έργων και σεναρίων, συναυλίες από τους Remade the band, Voyage Limpid Sound και Travel Mind Syndrome (12/07), Μητέρα Φάλαινα Τυφλή (13/07) και Ι Saw 43 sunsets, Balzac Diva, Empty Frame, Marietta Fafouti (14/07), προβολές ταινιών, όπως το Casus Belli του Γιώργου Ζώη, κι ένα τμήμα με video art.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΚΟΜΗ. Την Παρασκευή (08/07) δεύτερο Extreme people, Mix-treme Music στο Second Skin με 6 DJs (Voodooman, Ninlil, Constantine P, Dr. D., Synthetic, Bleeding Doc) και industrial, EBM, trance, hardcore, DnB και alternative metal, πάρτι με DJs τον «δικό» μας Γιώργο Μιχαλόπουλο και τους Παναγιώτη Μένεγο και Ιάκωβο Παυλόπουλο στον νέο ισόγειο χώρο του Micraasia της Κωνσταντινουπόλεως που λέγεται Holly Bar, Sweet Disposition Party Fridays στο W Night Club με DJs τους Stauros De La Cruz και Dimitris Trikaliotis, ενώ με λάιβ των Cyanna κλείνουν και για φέτος τα πάρτι που διοργανώνει κάθε Παρασκευή η Ινώ Μέη στο Mo Better. Το Σάββατο (09/07) ο φοβερός και τρομερός Nick Warren θ’ ανέβει στα decks του Animal μαζί με τον G-Pal, ο σπουδαίος Γερμανός Mike Wall θα κρατήσει τον κόσμο του Astron μέχρι να ξημερώσει, ενώ οι Gerard Papasimakopoulos, Andreas Guardo II, Dimitris Ntak θα ανέβουν στα decks του D-Bar στο Γκάζι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM