Καιρός φέρνει τα λάχανα

Καιρός φέρνει τα λάχανα Facebook Twitter
Πετρούλα: η νέα πολιτιστική προσφορά της ελληνικής τηλεόρασης.
0

Μετάαπό 17 χρόνια ακροβασίας και λουφαγμένουνοικοκυριού, ο Χρήστος Μπλέτας απεμακρύνθηαπό το «Έψιλον», το «Οn/Off»και το «Gourmet»της «Ελευθεροτυπίας». Δεν ήταν λαμπρόςδιευθυντής, αλλά είχε καταφέρει να είναιεπαρκής (όπως επιτάσσει η τελευταίαμόδα στα περιοδικά των μεγάλων μαγαζιών,που προτιμούν καλά παιδιά, μετρίουταλέντου και, προ παντός, ολοστρόγγυλα,για να μην μπορείς να τα πιάσεις απόπουθενά). Η Μάνια όμως θέλει να κάνειταραχή. Μόνο που και η ταραχή θέλει τηντέχνη της. Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκηςείχε την ακεραιότητα και ποιότητα τουΕλεφάντη, αλλά με καλοσύνη χαρακτήρα.Η «Στιγμή της Αλήθειας» θυμίζειεπίμονα εκείνη τη σκηνή του «If»,όπου ο δικαστής με την περούκα και τηντήβεννο στα διαλείμματα της δίκηςαποσύρεται στο δωμάτιό του, γδύνεταιαποκαλύπτοντας κάτι υπέροχες κόκκινεςζαρτιέρες και ξαπλώνει για να δεχτείτο αγαπημένο του πυγοράπισμα. Όλη ηυποκρισία και διαστροφή της ακροδεξιάς,που από μπροστά κάνει το σταυρό της κιαπό πίσω ανασκολοπίζεται ηδονικά υπάρχεισυνοπτικά σε αυτή την εκπομπή και στοβλέμμα πτηνού της Μανωλίδου, που θυμίζειστρουθοκάμηλο σε οργασμό. Όμως, διαφωνούμεμε την απόφαση του ΕΣΡ να το απαγορεύσει.Η λογοκρισία δεν έχει πρόσημο. Είναιμπελάς εκ φύσεως. Εξεδιώχθη οδιευθυντής της «Espresso»Χρίστος Μουλίνος επειδή δημοσίευσε ένααμφίσημο πρωτοσέλιδο, που εξυπονοούσεότι η Νατάσα Καραμανλή έχει καρκίνο στοστήθος. Εξαιρετικά κακόγουστο, εξαιρετικάαπάνθρωπο, εξαιρετικά αναξιοπρεπέςΗ κρίση περνάει, αλλά η διαφήμισηπέφτει ακόμα περισσότερο. Στο -40%διαμορφώνεται η δαπάνη Μαΐου για τηντηλεόραση, ως προς πέρυσι. Τα ποσά είναιμεγάλα! Μυαλό δεν βάζει η«απόλυτη Ελληνίδα ποπ σταρ» (χαρακτηρισμόςπου εμπεριέχει τρία οξύμωρα σχήματα:γεωγραφικά, ηλικιακά, καλλιτεχνικά).Έτσι, σε νέα δυσβάσταχτη επικοινωνιακήλαίλαπα που οργάνωσε, άφησε να διαρρεύσειότι θα συμμετέχει στο SexandtheCity2.Δεδομένου ότι το ρήμα συμμετέχω χωράειπολλά πράγματα (σε μια ταινία συμμετέχουνεπίσης τα νερά, οι θόρυβοι, οι πεταμένεςτσίχλες, οι κοκκινολαίμηδες του ΣέντραλΠαρκ, οι τρίχες ) το πανελλήνιο περιμένεινα δει τι εννοεί η κορυφαία του καλλιτέχνις.Με κομμένη την ανάσα. Ημι-ανάπαυσις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM
Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM