ΤΕΜΠΗ

Συνταξιούχοι και άτομα με ειδικές ανάγκες, διαδηλώνουν μαζί στην πλ. Κλαυθμώνος

Συνταξιούχοι και άτομα με ειδικές ανάγκες, διαδηλώνουν μαζί στην πλ. Κλαυθμώνος Facebook Twitter
SOOC
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνταξιούχοι και άτομα με ειδικές ανάγκες στην πλατεία Κλαυθμώνος, αντιδρώντας στις επικείμενες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες δηλώνουν πως η κυβέρνηση καταργεί τα επιδόματά τους και κόβουν τη σύνταξή τους. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν συγκέντρωση και ζητούν την προστασία των συντάξεων, καθώς και να μην καταργηθούν τα επιδόματα.

Η συγκέντρωση γίνεται την ώρα που μέσα στο υπουργείο Εργασίας ο υπουργός Γ. Κατρούγκαλος συναντά τον Πιερ Μοσκοβισί. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

0

ΤΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM