Κατάληψη στο γραφείο του Χουλιαράκη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κατάληψη στο γραφείο του Χουλιαράκη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Oικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, πραγματοποιεί από το πρωί η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Υπενθυμίζεται πως η ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε προειδοποιήσει με κινητοποιήσεις και καταλήψεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλο συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ βρίσκονται στον 3ο όροφο του ΓΛΚ και πραγματοποιούν διαμαρτυρία για το συνταξιοδοτικό των δημοσίων υπαλλήλων. Ο κ. Μπαλασόπουλος είπε ότι αναζητούν κάποιον να τους δώσει σαφή απάντηση για το ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξαν δημοσιεύματα για κατάργηση της 35ετίας στο Δημόσιο με αποτέλεσμα να θίγονται θεμελιωμένα δικαιώματα. Από την κυβέρνηση τονίστηκε στη συνέχεια ότι δεν θα θιγούν αυτά τα δικαιώματα και πως θα υπάρξει ρύθμιση που θα καλύπτει αυτές τις γκρίζες ζώνες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους», λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ελλάδα / Νεκρό παιδί στη Ζάκυνθο: «Είδα τον πατέρα με αίματα, το σκυλί θα μας έτρωγε όλους» λέει ο πρόεδρος Αγίου Λέοντα

Ο πρόεδρος της κοινότητας ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και περιέγραψε τι συνέβη μετά την επίθεση του σκύλου στο παιδί
LIFO NEWSROOM