Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας Facebook Twitter
Fragiskos Samsas / SOOC
0

Συμβολική κατάληψη πραγματοποιούν από το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, στο Υπουργείο Εργασίας.

«Καλούμε όλους τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο. Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν τώρα αποφάσεις αγώνα, να βγουν στο δρόμο.

Το νέο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο μαζί με το σημερινό πόρισμα της «επιτροπής σοφών», συντρίβει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης. Την ίδια ώρα που χαρίζουν χρήμα και απαλλάσσουν από χρέη τους επιχειρηματικούς ομίλους, επιχειρούν να βάλουν ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση, να την μετατρέψουν σε ατομική υπόθεση του κάθε εργαζόμενου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM