Αντώναρος: Οι κρυπτο-ακροδεξιοί σώγαμπροι να αφήσουν τα ύπουλα μαχαιρώματα

Αντώναρος: Οι κρυπτο-ακροδεξιοί σώγαμπροι να αφήσουν τα ύπουλα μαχαιρώματα Facebook Twitter
SOOC
2

Μέσω Facebook παρενέβη στην πολιτική μετεκλογική πραγματικότητα ο Ευάγγελος Αντώναρος, μετά την ήττα χθες της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή αφήνει αιχμές για «κρυπτο-ακροδεξιούς» που οδήγησαν την παράταξη χαμηλά, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Τι έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο facebook:

Για να μη ξεχνάμε τι έγινε πριν λίγες μόλις εβδομάδες και να βάζουμε στη θέση τους κατ' επάγγελμα παραπληροφορητές.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Όχι βέβαια. Ήταν τότε που κάποιοι (όχι ένας - ήταν περισσότεροι οι πολιτικοί φωστήρες...) μιλούσαν για "αριστερή παρένθεση" και ροκάνιζαν την επιρροή της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που είχαν οδηγήσει με δική τους ευθύνη σε ιστορικά χαμηλά διατυπώνοντας κρυπτο-ακροδεξιές θέσεις που καμία θέση δεν έχουν διαχρονικά στο χώρο μας.

 

Όταν λοιπόν ο τότε πρόεδρος πήρε τη βραδιά του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου να πάει (επιτέλους) σπίτι του, είχαν οδηγήσει τον χώρο στα τάρταρα -- εγώ τον λέω δημοσκοπικό πάτο. Στην έρευνα της Μετρον Ανάλυσις που δημοσιεύθηκε στις 10 Ιουλίου στα ΝΕΑ η ΝΔ κατέγραφε εκλογική επιρροή 19,1%. Αυτή τη ταλαιπωρημένη από τα κηρύγματα των ακροδεξιών παραφυάδων παρέλαβε ο Βαγγέλης. (Για να μη πούμε για την ώρα τι άλλο δεν παρέλαβε....) Κι αυτή τη ΝΔ κατάφερε να αναστυλώσει. Ας αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια και τα ύπουλα μαχαιρώματα με στομωμένα μαχαίρια οι γνωστοί σώγαμπροι και κατά περίσταση αλεξιπτωτιστές.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ