Μοσκοβισί: Σε σωστή βάση οι ελληνικές προτάσεις

Μοσκοβισί: Σε σωστή βάση οι ελληνικές προτάσεις Facebook Twitter
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC
1

Πεπεισμένος ότι θα υπάρξει σήμερα συμφωνία με την Αθήνα εμφανίστηκε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο Europe1.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι οι νέες ελληνικές προτάσεις είναι «στη σωστή κατεύθυνση» και μπορούν να αποτελέσουν «μία βάση συμφωνίας». Όπως είπε, πιστεύει ότι σήμερα θα υπάρξει συμφωνία. « Το πιστεύω και κυρίως θεωρώ ότι το οφείλουμε, γιατί αυτά που διακυβεύονται είναι συγχρόνως το μέλλον της Ελλάδας αλλά και του ευρώ. Έχουμε φθάσει σε ένα απολύτως αποφασιστικό σημείο», τόνισε.

«Η ελληνική κυβέρνηση εν τέλει κατάλαβε, νομίζω, ότι έπρεπε να σταλούν συγκεκριμένες και στέρεες αντιπροτάσεις», είπε ο Γάλλος επίτροπος.

«Οι πάντες διακατέχονται από την πολιτική θέληση να προστατευθεί το ευρώ» και «να λειτουργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε η πολεμική αυτή να λήξει με αμετάκλητο τρόπο», τόνισε στη συνέντευξη του.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια