Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Τζόρτζ Μάικλ;

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Τζόρτζ Μάικλ; Facebook Twitter
0

Σε ελβετική ιδιωτική κλινική αποτοξίνωσης νοσηλεύεται ο Τζόρτζ Μάικλ, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Η Bild αναφέρεται ότι νοσηλεύεται εδώ και μήνες στην κλινική Κούζναχτ που ασχολείται με ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το ποτό και με ναρκωτικά.

Η Sun δημοσιεύει δηλώσεις του φίλου του ποπ σταρ Jake Panayiotou ο οποίος εμφανίζεται να λέει ότι ο τραγουδιστής δεν τα πάει και πολύ καλά με την θεραπεία:«Δεν είναι καλά, δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο, αλλά ελπίζουμε να τα πάει καλύτερα» λέει στο ταμπλόιντ.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 51χρονος τραγουδιστής κάπνιζε 25 τσιγάρα με μαριχουάνα την ημέρα πριν αποφασίσει την εισαγωγή του στην κλινική.

Πάντως από την πλευρά του ο ατζέντης του Τζορτζ Μάικλ διαψεύδει τα δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας ότι  ο τραγουδιστής είναι υγιής και πως ξεκουράζεται, κάνοντας ένα διάλλειμμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Πολιτισμός / Οι ανθισμένες ψευδαισθήσεις του Νταλί σε μια έκθεση με σπάνια σχέδια

Λουλούδια, μονόκεροι και πεταλούδες, πρόσωπα που μεταμορφώνονται σε αρμονία με τον φυτικό κόσμο παρουσιάζονται για πρώτη φορά, δείχνοντας τα γεννήματα μιας πλούσιας σουρεαλιστικής φαντασίας.
NEWSROOM
Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες, λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες με μια ιστορική έκθεση

Πολιτισμός / Λησμονημένες γυναίκες καλλιτέχνιδες που έσπασαν τα όρια

Η Tate Britain αποκαθιστά τις παραγνωρισμένες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, με έργα από το 1520 μέχρι το 1920, σε μια ιστορική έκθεση αφιερωμένη σε εκείνες που ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Πολιτισμός / Οι Queen διαπραγματεύονται με τη Sony τον κατάλογό τους για ένα δισ. δολάρια

Αν οι Queen πετύχουν το τίμημα του ενός δισ. δολαρίων, θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της, ξεπερνώντας τα 500 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε η Sony για τον κατάλογο του Bruce Springsteen
NEWSROOM