Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για το "άκυρο" του Γιούνκερ στο τηλεφώνημα Τσίπρα

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για το "άκυρο" του Γιούνκερ στο τηλεφώνημα Τσίπρα Facebook Twitter
0

Σε άμεση διάψευση της είδησης η οποία μεταδόθηκε από το Reuters σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δεν απάντησε σε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε η κυβέρνηση.

«Ευρωπαίος αξιωματούχος ανακάλυψε αναπάντητες κλήσεις» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας το δημοσίευμα και κάνουν λόγο για «παραφιλολογία που συνεχίζεται».

 

Από το Μαξίμου σχολιάζεται επίσης πως «μετά την πρόταση των θεσμών, που ποτέ δεν δόθηκε στην Ελλάδα -αλλά δημοσιεύθηκε στον τύπο!...-, σήμερα αξιωματούχος ανακάλυψε αναπάντητες κλήσεις! Η ελληνική πρόταση παραμένει στο τραπέζι και αναμένουμε τα σχόλια των θεσμών».

 

Tην ίδια ώρα πάντως δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει πως ο Γιούνκερ δεν απέρριψε απλά το τηλεφώνημα του Τσίπρα, αλλά και συνάντηση η οποία του ζητήθηκε για σήμερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM