Βρετανία: Απαράδεκτο μήνυμα η πρόωρη απελευθέρωση τρομοκρατών

Βρετανία: Απαράδεκτο μήνυμα η πρόωρη απελευθέρωση τρομοκρατών Facebook Twitter
14

Μετά τα αυστηρά μηνύματα και τις αντιδράσεις του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και το βρετανικό έρχεται να συνταχθεί με τις ΗΠΑ και να σχολιάσει αρνητικά το επίμαχο νομοσχέδιο.

Tο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τον νέο νόμο που δίνει τη δυνατότητα σε φυλακισμένους να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους σε κατ΄ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι.

Η ανακοίνωση του Foreign office που χαρακτηρίζει την απόφαση "απαράδεκτη" έχει ως εξής:

«Η βρετανική κυβέρνηση πιστεύει ακράδαντα ότι οι τρομοκράτες που έχουν διαπράξει αυτά τα σοβαρά εγκλήματα θα πρέπει να εκτίουν όλη την ποινή τους όπως αυτή έχει οριστεί από τα ελληνικά δικαστήρια. Η πρόωρη απελευθέρωσή τους στέλνει ένα απαράδεκτο μήνυμα προς τους τρομοκράτες και τους υποστηρικτές τους και αποτυγχάνει να δείξει τον σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων».

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM