Μουσουλμάνοι μετανάστες έριξαν στη θάλασσα χριστιανούς

3

15 μουσουλμάνοι μετανάστες κρατούνται στο Παλέρμο της Ιταλίας, μετά από καταγγελίες ότι στη διάρκεια του διάπλου από τη Λιβύη προς την Κάτω Ιταλία πέταξαν στη θάλασσα 12 χριστιανούς συνταξιδιώτες τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πάνω στο πλοιάριο που τους μετέφερε ξέσπασε διαμάχη για θρησκευτικούς λόγους με τους μουσουλμάνους να πετάνε στη θάλασσα τους χριστιανούς οι οποίοι πνίγηκαν.

Οι ιταλικές αρχές κρατούν τους μουσουλμάνους, μεταξύ αυτών και έναν 17χρονο, και συγκεντρώνουν αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσουν αν θα διατάξουν την προφυλάκιση τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ναζί έκαναν σκοποβολή σε κρατούμενους από βαρεμάρα στο στρατόπεδο του Άλντερνι

Διεθνή / Οι Ναζί έκαναν σκοποβολή σε κρατούμενους από βαρεμάρα στο στρατόπεδο του Άλντερνι

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ Ghosts of Alderney, οι Γερμανοί φρουροί του στρατοπέδου Sylt συνήθιζαν κάθε Κυριακή να επιλέγουν περίπου δώδεκα άνδρες από τους φυλακισμένους
LIFO NEWSROOM
Βόρεια Ιρλανδία: Επεισόδια στο Μπαλιμίνα μετά τον φερόμενο βιασμό ανήλικης – Δύο έφηβοι έχουν κατηγορηθεί

Διεθνή / Βόρεια Ιρλανδία: Επεισόδια στο Μπαλιμίνα μετά τον φερόμενο βιασμό ανήλικης – Δύο έφηβοι έχουν κατηγορηθεί

Τα επεισόδια πυροδοτήθηκαν λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως δύο έφηβοι οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου, κατηγορούμενοι για σοβαρή σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανήλικης κοπέλας
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ενισχύει τις δυνάμεις στο Λος Άντζελες με 2.000 εθνοφρουρούς και 700 πεζοναύτες εν μέσω ταραχών

Διεθνή / Ο Τραμπ ενισχύει τις δυνάμεις στο Λος Άντζελες με 2.000 εθνοφρουρούς και 700 πεζοναύτες εν μέσω ταραχών

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, χαρακτήρισε την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων "κατάχρηση εξουσίας" και ανακοίνωσε αγωγή κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όλα δείχνουν ότι εκτός της ικανοποίησης των φιλανθρωπικών μας καθηκόντων,ερχονται στη χώρα άνθρωποι οι οποίοι είναι εντελώς χρήσιμοι για την τόσο αναγκαία ανάπτυξή της.Η χώρα τους χρειάζεται.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να απελαθούν στην χώρα τους, αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι πέταξαν χριστιανούς λαθρομετανάστες από την βάρκα τους στην θάλασσα για να πνιγούν. Δεν θέλω να φανώ ακραίος και να γράψω ότι πρέπει να έχουν την ίδια μοίρα με αυτούς που πέταξαν μεσοπέλαγα για να πνιγούν, αλλά κάτι τέτοιες πράξεις σε εξοργίζουν και δεν αντιδράς καθαρά. Όλοι είχαν φύγει από τον τόπο τους με την ελπίδα ότι θα βρουν καλύτερη ζωή εκεί που θα πάνε. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους στερήσει την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους.
Δυστυχως πολλοι απο αυτους που φεύγουν απο τον τόπο τους, θέλουν να μεταφέρουν την άρρωστη νοοτροπία του τόπου τους στη νέα πατρίδα.Δεν το καταλαβαίνω, αλλα γινεται. Σε αυτα πρέπει να δείξουμε μηδενικη ανοχη.