Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι!

Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι! Facebook Twitter
1
Χρωστούσε στην εφορία 30 εκατ. δολάρια και θα πληρώσει μόνο έξι! Facebook Twitter

Ομογενής επιχειρηματίας όφειλε στην αυστραλιανή εφορία 30 εκατομμύρια δολάρια, αλλά, τελικά ,μετά από μαραθώνιους δικαστικούς αγώνες ετών ,θα πληρώσει μόνο έξι δολάρια.


Πρόκειται για τον Δημήτρη Ράπτη, μεγαλοεπιχειρηματία στον χώρο των κατασκευών και των κτηματομεσιτικών, και επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Queensland της Αυστραλίας.


Ο Ράπτης, μέσω του ομίλου του Raptis Group, είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει το πρόσωπο της Χρυσής Ακτής του Queensland με τους ουρανοξύστες που έχει ανεγείρει. Ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε κάτι τέτοιο στην περιοχή.
Η εταιρία Raptis Group πρωτοστατεί σήμερα στο χώρο της δημιουργίας πολλαπλών χρήσεων κτιριακών συγκροτημάτων.

Έργα, όπως το St. Tropez, Monte Carlo, Le Boulevard, και The Forum που φέρουν την υπογραφή του, ενώ εκατοντάδες επί εκατοντάδων πολυτελών διαμερισμάτων κατά μήκος της ακτής έχουν κατασκευαστεί και πωληθεί από την εταιρεία μέχρι σήμερα.


Τα τελευταία χρόνια ο ομογενής επιχειρηματίας είχε μεγάλα προβλήματα με την Αυστραλιανή εφορία, η οποία μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο για το τελικό οφειλόμενο ποσό τού είχε μπλοκάρει περισσότερες από 40 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας Raptis Group.

Τελικά, χθες η απόφαση έκρινε ότι από τα 30 εκατομμύρια δολάρια που οι αρχές ισχυρίζονταν ότι χρωστούσε, ο επιχειρηματίας θα πρέπει να δώσει στα ταμεία του κράτους μόνο ... έξι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Αυστραλία: Η πλουσιότερη γυναίκα της χώρας πρέπει να μοιραστεί μέρος της περιουσίας της

Σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, η Τζίνα Ράινχαρτ καλείται να αποχωριστεί σεβαστό μέρος της περιουσίας της, λόγω πολύχρονης διαμάχης σχετικά με την επιχειρηματική της αυτοκρατορία στον τομέα της εξόρυξης
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ DEEPFAKE ΔΙΚΗ

Διεθνή / Αυστραλία: 19χρονος δήλωσε ένοχος για τη δημιουργία deepfake πορνογραφικού υλικού

Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή καθώς είναι το πρώτο άτομο που διώκεται βάσει νέου εθνικού νόμου, ο οποίος ποινικοποιεί την αλλοίωση σεξουαλικών εικόνων και προβλέπει ποινή έως και επτά χρόνια φυλάκισης
THE LIFO TEAM
«Δεν πρέπει να γυρίσουμε στο νόμο της ζούγκλας»: Το «αμένσιοτο» της Κίνας για τον Τραμπ

Διεθνή / «Δεν πρέπει να γυρίσουμε στο νόμο της ζούγκλας»: Το «αμένσιοτο» της Κίνας για τον Τραμπ

Η απόφαση της Ουάσινγκτον να επιβάλει αποκλεισμό στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου από τα Στενά του Ορμούζ δημιουργεί ένα επικίνδυνο διπλωματικό ναρκοπέδιο για τον Πρόεδρο Τραμπ, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Πεκίνο.
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία λόγω Ιράν» - Νεκρό 8χρονο παιδί και 14 τραυματίες στο Τσερκάσι

«Εάν οι ΗΠΑ δεν ασκήσουν πίεση στον Πούτιν και περιοριστούν σε έναν ήπιο διάλογο, τότε εκείνος δεν θα έχει λόγο να φοβάται», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια