Υποψίες ότι η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε με βοήθεια

Υποψίες ότι η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε με βοήθεια Facebook Twitter
0

Υποψίες ότι κάποιος -ή κάποιοι -βοήθησε την  Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει εξέφρασε ο Ισίδωρος Πρώιος, πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ.

Όπως είπε,  η κ. Σταμάτη είναι πιθανό να είχε βοήθεια για να αποδράσει αφού στην μπαλκονόπορτα από όπου έφυγε υπάρχει λουκέτο το οποίο βρέθηκε σπασμένο.


Όπως είπε η απόδραση «είναι πιθανό να έγινε πάνω στην αλλαγή της βάρδιας», καθώς τη φρουρούσαν σωφρονιστικοί σε τρεις βάρδιες.

Η μητέρη της Βίκυς Σταμάτη κ. Γιωργία Σταμάτη μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί της χθες το βράδυ, αλλά δεν της είπε κάτι σχετικά με την απόδρασή της.

«Μίλησε με το παιδάκι χθες το βράδυ. Δεν ξέραμε τίποτα», είπε. Πρόσθεσε ότι «ακουγόταν ταλαιπωρημένη, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, είπε στο παιδί ότι είναι λίγο άρρωστη».είπε. «Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω», σημείωσε.

«Ανησυχώ για τη ζωή της, ήταν απελπισμένη» τόνισε.

Η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε τα ξημερώματα, μεταξύ 01.00 και 05.00. Χθες η δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM
Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM