Με τροφική δηλητηρίαση 22 μαθητές σε σχολική εκδρομή στην Κρήτη

Με τροφική δηλητηρίαση 22 μαθητές σε σχολική εκδρομή στην Κρήτη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου 22 από τους 59 μαθητές λυκείου από το Αμύνταιο της Φλώρινας, που πραγματοποιούν πολυήμερη εκδρομή στην Κρήτη.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου, οι μαθητές έπαθαν τροφική δηλητηρίαση με την κατάσταση της υγείας τους πάντως να μην εμπνέει ανησυχία. Τους χορηγήθηκε ορός και η απαραίτητη αγωγή.

Τα συμπτώματα παρουσιάστηκαν μετά από επίσκεψη των μαθητών στη δυτική Κρήτη την Κυριακή. Κατά την επιστροφή τους στο Ηράκλειο πολλοί ένιωσαν έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και μεταφέρθηκαν από τους συνοδούς καθηγητές ομαδικά στα επείγοντα του νοσοκομείου. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM