Βαρουφάκης: Το επόμενο βήμα είναι το υπεύθυνο βήμα

Βαρουφάκης: Το επόμενο βήμα είναι το υπεύθυνο βήμα Facebook Twitter
4

«Εύχομαι οι Έλληνες να ζητήσουν παράταση» δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος νωρίτερα στη συνεδρίαση του Ecofin. "Μετά θα επιτρέψουμε μια ευελιξία στα πλαίσια του προγράμματος», δήλωσε σημειώνοντας πως εναπόκειται στην Ελλάδα για το τι θα πράξει. Πρόσθεσε ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την ελληνική πλευρά τις επόμενες ημέρες.

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος είπε:

«Το επόμενο βήμα είναι το υπεύθυνο βήμα», σημειώνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη για να βρεθεί λύση για όλη την Ευρώπη.

«Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τον μέσο Ευρωπαίο» ανέφερε και πρόσθεσε ότι θα έχει συναντήσεις με στελέχη της ΕΚΤ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM