Ρωσικά στρατιωτικά γυμνάσια στην Κριμαία

Ρωσικά στρατιωτικά γυμνάσια στην Κριμαία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Περισσότεροι από 600 Ρώσοι στρατιώτες έχουν αρχίσει γυμνάσια στην Κριμαία, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται το πρακτορείο RIA, ενώ το Interfax ανεβάζει τον αριθμό των στρατιωτών στους 2.000. Οι ασκήσεις σημειώνονται μόλις μία ημέρα πριν από την τετραμερή σύνοδο κορυφής για την ουκρανική κρίση στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ.

Αναφορικά με την ανάπτυξη των στρατευμάτων, το RIA επικαλείται τον Ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με τον οποίο ναυτικές αμυντικές δυνάμεις άρχισαν στρατιωτικά γυμνάσια στην ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία η Ρωσία προσάρτησε τον Μάρτιο.

Την Τετάρτη, οι ηγέτες της Ουκρανίας, της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας αναμένεται να συναντηθούν στο Μινσκ, σε μία προσπάθεια συμφωνίας σε ένα ειρηνευτικό σχέδιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Μπέκαμ: Στην κορυφή των βρετανικών charts εν μέσω της ρήξης με τον γιο της Μπρούκλιν

Διεθνή / Βικτόρια Μπέκαμ: Στην κορυφή των βρετανικών charts εν μέσω της ρήξης με τον γιο της Μπρούκλιν

Το πρώτο solo single της Βικτόρια Μπέκαμ κατέκτησε την κορυφή σε δύο βρετανικά charts - ένδειξη πως έχει τη στήριξη των θαυμαστών της εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της Μινεσότα για να διαδηλώσουν κατά της ICE

Διεθνή / ΗΠΑ: Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους της Μινεσότα για να διαδηλώσουν κατά της ICE

Εκατοντάδες επιχείρησεις έμειναν κλειστές και χιλιάδες πολίτες δεν πήγαν στις δουλειές τους προκειμένου να στηρίξουν τις διαδηλώσεις κατά της μεταναστευτικής πολιτικής στην αμερικανική πολιτεία
THE LIFO TEAM