Στον Έβρο οι έρευνες για τους 12 αγνοούμενους Τούρκους τουρίστες

Στον Έβρο οι έρευνες για τους 12 αγνοούμενους Τούρκους τουρίστες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των 12 Τούρκων τουριστών, οι οποίοι κάλεσαν την Παρασκευή τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» και ζήτησαν βοήθεια, είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Οχήματα της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Θυροφυλακής που εστάλησαν στα Πιέρια όρη δεν κατάφεραν να τους βρουν.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, φαίνεται πως έγινε λάθος στον εντοπισμό της περιοχής λόγω αντανάκλασης του σήματος της κλήσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης και της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οπότε η αναζήτηση ακυρώθηκε στην ορεινή Πιερία και οι έρευνες συνεχίζονται στον 'Εβρο, στην περιοχή μεταξύ Ορμενίου και Δικαίων.

Ο Τούρκος υπήκοος που κάλεσε το «112» χθες ανέφερε ότι βρίσκεται μαζί με άλλους έντεκα ομοεθνείς του, σε άγνωστο, χέρσο σημείο, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ