Απειλές και σε άλλη σατιρική εφημερίδα της Γαλλίας

Απειλές και σε άλλη σατιρική εφημερίδα της Γαλλίας Facebook Twitter
0

Απειλές για νέα σφαγή δέχτηκε μετά την αιματηρή επίθεση στο Charlie Hebdo, η μεγαλύτερη σατιρική εφημερίδα της Γαλλίας, η Canard Εnchaîné.

Οι υπεύθυνοι του «αλυσοδεμένου παπιού» της γαλλικής σάτιρας υποστήριξαν ότι δέχτηκαν τις απειλές ότι ¨ερχεται η σειρά σας», μία ημέρα μετά την επίθεση στην Charlie Hebdo.

Ήρθε η σειρά σας», ανέφεραν οι άγνωστοι που απείλησαν ότι θα σφάξουν «με τσεκούρι» τους δημοσιογράφους, γράφει στο αυριανό τεύχος της η εφημερίδα.

Λόγω της απειλής αυτής ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στην Canard enchaîné ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM