Πρωτόπαππας: Η Τρόικα ζητά παράλογα πράγματα

Πρωτόπαππας: Η Τρόικα ζητά παράλογα πράγματα Facebook Twitter
3

«Σκληρές και επίπονες» χαρακτήρισε τις συζητήσεις με την τρόικα στο Παρίσι, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος μίλησε το πρωί στον ΑΝΤ1. Ο κ. Πρωτόπαππας είπε ότι η Τρόικα ζητά «παράλογα πράγματα», λέγοντας ότι ζητάνε πράγματα για τον προϋπολογισμό που η Ελλάδα δεν συζητά.

Όπως είπε ζητάνε μεταξύ άλλων, μείωση των συντάξεων και αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ενώ τόνισε ότι υπήρξαν και συγκλίσεις σε άλλα θέματα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Χρηστος Πρωτοπαπας.Ενας πολιτικος.Ενας συνδικαλιστης.Μια ιστορια.Καταγεγραμμενη.Χαρακτηριστικη.Και μη "επιδεκτικη παρερμηνειων".Ενας "ανθρωπος για ολες τις εποχες".Και για "ολους τους ηγετες".
Παράλογα πράγματα η δημοσιονομική εξυγίανση!!!Να νοικοκυρευτεί το κράτος, να λειτουργεί ευέλικτα και να παράγει έργο!...αλλά από ένα αρχισυνδικαλισταρά τι περιμένεις; πάνω απ'όλα μην πειραχθεί ο κομματικός στρατός γιατί ποιος θα τους ψηφίσει μετά;
Αν είναι δυνατόν, να διαπραγματεύεται αυτός ο τύπος τις τύχες μας. Όχι ρε Πρωτόπαπα, δεν ζητάνε παράλογα, ζητάνε να κάνει η άθλια κυβέρνησή σου κάτι, οτιδήποτε, αντί να κοροϊδεύει ότι τάχαμου μεταρρυθμίζει και να βγάζει σαν σκιάχτρο τον Τσίπρα.