ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ισραηλινές δυνάμεις γκρέμισαν τις κατοικίες υπόπτων

Ισραηλινές δυνάμεις γκρέμισαν τις κατοικίες υπόπτων Facebook Twitter
0
Ισραηλινές δυνάμεις γκρέμισαν τις κατοικίες υπόπτων Facebook Twitter

Ισραηλινά στρατεύματα κατεδάφισαν τις κατοικίες δύο Παλαιστινίων, υπόπτων για την απαγωγή και δολοφονία τριών ισραηλινών εφήβων στη Δυτική Όχθη. Παράλληλα, άνδρες του στρατού σφράγισαν με τσιμέντο την οικία ενός ακόμα Παλαιστινίου εμπλεκόμενου στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος των τριών εφήβων που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο αποτέλεσε μία από τις βασικότερες αφορμές για την έκρηξη βίας που ταλανίζει τη λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρχών, στην περιοχή κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών εβδομάδων που έχουν διαρκέσει οι εχθροπραξίες, οι νεκροί ξεπέρασαν τους δύο χιλιάδες. Ο αριθμός αυτός προβλέπεται να αυξηθεί ραγδαία, αφού ήδη λίγο πριν τη λήξη της πενθήμερης κατάπαυσης πυρός τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ισχυρότατες ισραηλινές δυνάμεις οργανώνονται στα σύνορα με τη Γάζα.

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM