Ποδοπατήθηκαν σε συναυλία στη Γουινέα

Ποδοπατήθηκαν σε συναυλία στη Γουινέα Facebook Twitter
0

 

Ποδοπατήθηκαν σε συναυλία στη Γουινέα Facebook Twitter

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και δεκάδες ακόμη τραυματίστηκαν στη διάρκεια συναυλίας το βράδυ της Τρίτης σε παραλία της πρωτεύουσας Κόνακρι, στη Γουινέα. Δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Στο χώρο της συναυλίας που πραγματοποιούνταν για το τέλος του ραμαζανιού είχε συγκεντρωθεί πολύ μεγάλο πλήθος για να παρακολουθήσει το δημοφιλές ραπ συγκρότημα «Instinct Killers» και άλλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Δεν έχουν ως τώρα αποσαφηνιστεί τα αίτια της τραγωδίας ενώ η κυβέρνηση κήρυξε 7ήμερο πένθος για τα θύματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM